Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tocanita de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune carnea de berbec la oparit, dupa care se scoate din apa si se pune intr-un alt vas impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Frigarui din momite de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala momitele, dupa care se infig in betele de frigarui. Se pun la fript, pe gratar, invartind vergeaua si

detalii rețetă—

Ghiveci cu carne de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga

detalii rețetă—

Pulpa de berbec impanata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pulpa se spala in mai multe ape reci, se curata de oase si de pielite si se desface cu lama cutitului. Apoi se

detalii rețetă—

Costita de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul

detalii rețetă—

Cotlete de berbec cu sos de ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala cotletele, se bat usor cu batatorul de lemn si se prajesc in ulei incins. Se lasa pe o farfurie cat timp

detalii rețetă—

Frigarui din carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu

detalii rețetă—

Friptura de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in

detalii rețetă—

Friptura de berbec cu fasole boabe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala carnea, se sterge cu prosop curat si se rumeneste bucata intreaga in ulei. Inainte de a se rumeni, carnea

detalii rețetă—

Pilaf de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se alege carnea frageda, proaspata. Se curata de pielite, se spala si se condimenteaza, apoi se lasa timp de 10-12

detalii rețetă—

Cotlet de berbec cu ciuperci la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se aleg ciuperci sanatoase, carora li se scot piciorusele, apoi se curata, se spala sub un jet puternic de apa

detalii rețetă—

Cotlet de berbec cu fasole batuta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se alege fasolea si se lasa la inmuiat cu o seara inainte de a fi preparata. Apoi se scurge si se pune la fiert in

detalii rețetă—

Pulpa de berbec inabusita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o

detalii rețetă—