Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui prajit pe pat de sare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Turnati pe fundul unei tavi aprox. 1 kg de sare. Stomacul puiului spalat si curatat se presara cu tarhon sau se

detalii rețetă—

Pui cu rozmarin, miere si lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam mierea cu lamaie, boia de ardei si rozmarin apoi ungem pulpele pe ambele parti cu acest amestec.

detalii rețetă—

Pulpe de pui cu rozmarin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Mirodeniile proaspete se maruntesc. Pulpele se cresteaza, asezonam cu sare si piper, le frecam cu mirodenii, apoi

detalii rețetă—

Miel cu rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi

detalii rețetă—

Pulpe de pui italiene

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele

detalii rețetă—

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de

detalii rețetă—

Piept de miel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Carnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din:

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se ia pulpa de miel si se cresteaza la distante de 3 cm. In fiecare crestatura se pune cate o felie de usturoi si o

detalii rețetă—

Curcan la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 

Se curata si se zvanta bine curcanul. Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin,

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop

detalii rețetă—

File de mistret cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se amesteca mierea cu cimbrul ,rozmarinul si otetul , se adauga fileurile de mistret , se amesteca usor si dau la

detalii rețetă—

Piept de rata afumat si salata de linte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1. Se curata ceapa si se taie rondele. Se taie nu prea marunt rozmarinul si, impreuna cu foaia de dafin si boabele

detalii rețetă—