Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Musaca din paste fainoase cu carne de vita si vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Musacaua din paste fainoase cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Vinetele

detalii rețetă—

Ghiveci cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru ghiveci cu carne de vita legumele se curata si se spala. Ceapa si patrunjelul se taie marunt. Morcovii,

detalii rețetă—

Pui cu vinete si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza.

detalii rețetă—

Vinete cu carne si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete

detalii rețetă—

Vinete delicioase umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru vinetele umplute se aleg patlagele vinete mai mici, de aceeasi marime, se taie cozile si se oparesc cinci

detalii rețetă—

Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Cotlete de vitel moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.

detalii rețetă—

Cotlet de vitel cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie

detalii rețetă—

Mancare de carne cu vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a

detalii rețetă—

Musaca de vinete cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp,

detalii rețetă—

Musaca greceasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg

detalii rețetă—

Mancare de pui cu vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie bucati, se sareaza, iar apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei fierbinte. Vinetele se

detalii rețetă—

Muschi de porc su legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si

detalii rețetă—