Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chiftelute cu sos si spaghete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, oul, sarea, piperul, chili si usturoiul. Se

detalii rețetă—

Sarmalute in foi de varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Varza se tine la desarat si apoi se spala. Carnea se da prin masina. Ceapa se toaca marunt si se caleste. Daca e

detalii rețetă—

Chiftele prajite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei dupa care se amesteca cu carnea, oul, patrunjelul

detalii rețetă—

Gulas in paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa

detalii rețetă—

Escalop mincinos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la

detalii rețetă—

Tocana de ceapa cu carne de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita.

detalii rețetă—

Tochitura dobrogeana

complexitate reteta Redusa 

Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se

detalii rețetă—

Rulada de carne si legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea se taie in asa fel incat sa se obtina un dreptunghi cu dimensiunile de aproximativ 25/30 de cm. Se mai bate

detalii rețetă—

Pasta de mici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam

detalii rețetă—

Muschi de vita la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala carnea, se curata si se taie in bucati potrivite. Bucatile se bat cu ciocanul din lemn, astfel incat sa

detalii rețetă—

Salona cu carne de vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste

detalii rețetă—

Contrafile (antricot) de vita la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Grosimea fripturii trebuie sa fie de cel putin 2.5-3 cm si trebuie sa aiba grasime pe margine si vinisoare de

detalii rețetă—

Ragu de pui cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa

detalii rețetă—

Carnea in crusta de zaatar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora. Am fript pe plita pana la o consistenta

detalii rețetă—