Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Miel cu sos de smantana (Fricase)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza

detalii rețetă—

Tocana de vitel ardeleneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina,

detalii rețetă—

Blanchet din carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza.

detalii rețetă—

Osobuco milanez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul

detalii rețetă—

Fricando vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru fricando vitel ceapa, usturoiul, morcovii, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie felii. Ouale

detalii rețetă—

Legume cu ciolan de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi.

detalii rețetă—

Ficat de porc cu sos de smantana si macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul

detalii rețetă—

Ghiveci cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru ghiveci cu carne de vita legumele se curata si se spala. Ceapa si patrunjelul se taie marunt. Morcovii,

detalii rețetă—

Chiftelute marinate de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru chiftelute marinate de vita morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii.

detalii rețetă—

Boeuf breze cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii,

detalii rețetă—

Friptura din carne de pui cu sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se

detalii rețetă—

Gaina rasol cu legume asortate si hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii,

detalii rețetă—

Fripturi din carne de pui cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru fripturi din carne de pui cu ciuperci puiul se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza.

detalii rețetă—