Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina
detalii rețetă—Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza
detalii rețetă—Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se
detalii rețetă—Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara
detalii rețetă—Cotletele de miel cu legume, la cuptor reprezinta o mancare satioasa si foarte gustoasa. Gasiti aceasta reteta de
detalii rețetă—Friptura umpluta cu verdeata este o mancare delicioasa. Pentru aceasta reteta de friptura aveti nevoie de verdeata,
detalii rețetă—Pentru aceasta friptura clasica, aveti nevoie de: ceapa, usturoi, morcovi, patrunjel, telina, pulpa de vita,
detalii rețetă—Pentru aceasta friptura aveti nevoie de muschi de porc, oua, ceapa verde, marar, ceapa, morcovi, ridichi si cimbru.
detalii rețetă—Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem
detalii rețetă—Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe