Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rasol de vita cu sparanghel sote

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15h 

• puneti ulei pe carne• amestecati fulgii de chilly, cu boia, sare si piper alb si asezonati bine bucatile

detalii rețetă—

Pulpe de pui cu morcov

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pulpele de pui cu morcov sunt excelente alaturi de o garnitura de legume sote sau piure de cartofi.

detalii rețetă—

Piept de pui aromat cu sote de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui aromat cu sote de dovlecei este o idee de mancare usoara pe care o puteti pregati foarte usor si

detalii rețetă—

Biftec traditional cu ou si verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in

detalii rețetă—

Sote delicios de berbec cu vin

complexitate reteta Redusa 

Pentru sote delicios de berbec cu vin se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu

detalii rețetă—

Sote din maruntaie de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se

detalii rețetă—

Sote delicios de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Soteul de ficat se serveste simplu cu piure de cartofi, mamaliguta, usturoi si asortat cu carnat de porc sau

detalii rețetă—

Sote din maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume

detalii rețetă—

Rinichi de vaca sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un

detalii rețetă—

Ficat de vitel sote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza

detalii rețetă—

Muschi de vita sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se

detalii rețetă—

Mancare de cocos sote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga

detalii rețetă—

Mancare de pui sote cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie bucati. Acestea se dau prin faina si se rumenesc putin in 50 gr unt, intr-un vas cu capac, la cuptor.

detalii rețetă—

Tocana de oaie cu bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin,

detalii rețetă—