Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pulpe de pui impanate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierbe pulpa de pui, dupa care se taie putin in cateva locuri. Se amesteca usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei

detalii rețetă—

Chiftelute albe cu sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou, ceapa si

detalii rețetă—

Piept de porc si ciuperci la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face un amestec din: 1 lingura de pasta de tomate, sare, piper, o lingura de ulei si condimente (busuioc,

detalii rețetă—

Pui umplut cu garnitura si sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si

detalii rețetă—

Piept de pui umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi

detalii rețetă—

Vitel cu sos de toamna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de

detalii rețetă—

Pulpe de pui la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se tai pulpele, se spala si se scurg. Se trec prin amestecul de condimente si se lasa 1 zi. Inainte de a le praji

detalii rețetă—

Tomato bredie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea se pregateste si se prajeste la fel ca la bredie de mazare. Cand punem carnea in zeama de carne, adaugam

detalii rețetă—

Pui prajit la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se

detalii rețetă—

Pulpe de pui la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Amestecam condimentele cu usturoiul pisat. Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente.

detalii rețetă—

Rata salbatica pe pat de varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele

detalii rețetă—

Pui cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se taie carnea feliute subtiri. Intr-o tigaie mare se pune uleiul, amestecul de condimente si catelul de usturoi

detalii rețetă—

Pui umplut la sare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte

detalii rețetă—

Piept de curcan cu garnitura de pere

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste

detalii rețetă—