Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Iepure cu vegetale si smantana

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h:30m 

No, inițial am vrut un gulyas sau paprika din carne de iepure, până la urmă am obținut un hybrid :D, tare și

detalii rețetă—

Anghinare umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,

detalii rețetă—

Tochitura de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Am pus carnatii separat la prajit ca sa scap de cat mai multa grasime. Apoi am inceput sa toc: ficatul

detalii rețetă—

Gulas delicios din inima de vaca

complexitate reteta Redusa 

Pentru gulas delicios din inima de vaca inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din

detalii rețetă—

Inima de vitel umpluta pe pat de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h 

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel

detalii rețetă—

Drob de miel cu verdeata si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru drob de miel se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga

detalii rețetă—

Drob de miel cu halva

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Drobul de miel cu halva este o delicatesa a carui reteta o gasiti pe culinar.ro. Pentru prepararea acestei retete

detalii rețetă—

Inima cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune

detalii rețetă—

Inima umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin

detalii rețetă—

Inima sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu

detalii rețetă—

Inima umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala inima, se curata de zgirciuri, se pune pe un fund de lemn si se despica in doua. Se scoate singele din

detalii rețetă—

Inima cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala inima, se curata de zgarciuri, se pune la fiert in apa rece cu o ceapa taiata felii, sare si cateva boabe

detalii rețetă—

Inima cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala inima, se curata de zgarciuri, se taie felii groase de 2-3 cm si se asaza in strat subtire cu unt si o

detalii rețetă—

Inima cu fasole verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se curata inima, se taie felii groase de 2-3 cm si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se scoate cand intra

detalii rețetă—