Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piept de curcan cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pieptul de curcan se taie felii subtiri si se presara cu sare si piper alb. Se amesteca uleiul cu zeama si coaja de

detalii rețetă—

Piept de curcan cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul se pui se taie felii subtiri si se presar cu sare si piper alb. Se amesteca uleiul cu zeama si coaja de

detalii rețetă—

Gulas cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie,

detalii rețetă—

Felii de vanat in sos de vin cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate

detalii rețetă—

Miel in crusta de feta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Preparam mielul: Se pun coastele intr-un recipient nemetalic si se amesteca cu cimbrul, uleiul, coaja de

detalii rețetă—

Pui la cuptor cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se pune puiul intr-un vas iena. Se pun intr-un vas separat sucul de lamaie. Coaja de lamaie, uleiul de masline,

detalii rețetă—

Piept de pui in manta de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora.

detalii rețetă—

Pui cu lamaie si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se

detalii rețetă—