Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Papricas ardelenesc de pui delicios cu smantana

complexitate reteta Redusa 

Reteta de papricas de pui este foarte usor de preparat, si poate fi servita langa diverse garnituri. Pentru

detalii rețetă—

Gulas cu cartofi si carne de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Untura se pune intr-o tigaie la topit si cand s-a incins se perpeleste carnea taiata cubulete. Ceapa si morcovul se

detalii rețetă—

Ciolan pe varza si galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata, se spala ciolanul, apoi se cresteaza, se condimenteaza cu cimbru , sare si piper, dupa care se rumeneste

detalii rețetă—

Friptura simpla din carne de porc la tigaie

complexitate reteta Redusa 

Pentru friptura simpla din carne de porc la tigaie carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se

detalii rețetă—

Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor

complexitate reteta Redusa 

Pentru pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se

detalii rețetă—

Pulpa simpla de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 

Pentru pulpa simpla de vitel la tava se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora cu sarea, dupa care se sterge bine cu o

detalii rețetă—

Sote delicios de berbec cu vin

complexitate reteta Redusa 

Pentru sote delicios de berbec cu vin se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu

detalii rețetă—

Pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa

complexitate reteta Redusa 

Pentru pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si

detalii rețetă—

Tocana delicioasa cu rosii si ardei

complexitate reteta Redusa 

Pentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se

detalii rețetă—

Bame cu carne de porc si vin

complexitate reteta Redusa 

Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu

detalii rețetă—

Perisoare simple cu smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru perisoare simple cu smantana din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc

detalii rețetă—

Carnati de porc simpli cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 

Pentru carnati de porc simpli cu sos de rosii se taie carnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna

detalii rețetă—

Budinca de taitei cu sunca afumata si smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru budinca de taitei cu sunca afumata si smantana se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu

detalii rețetă—

Budinca cu carne macra de vaca si usturoi

complexitate reteta Redusa 

Pentru budinca cu carne macra de vaca si usturoi se pune carnea intr-o cratita cu untura, cu ceapa taiata bucati si

detalii rețetă—