Mancaruri cu cartofi

Reteta Cartofi cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   cartofi - 800 g
   ceapa - 150 g
   ulei - 100 ml
   apa - 400 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Cartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii si ceapa se amesteca cu sare si piper, se aseaza in tava cu ulei si 100 ml apa si se introduc la cuptor 20 minute. Se stropesc treptat cu apa ramasa.




Cartofii cu ceapa si patrunjel se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Orez exotic
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa si patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.