Taiem costita felii si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se rumeneste o ceapa tocata marunt, care se stinge c
mod de preparare
Taiem costita felii si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se rumeneste o ceapa tocata marunt, care se stinge cu o ceasca de apa si un pahar de vin alb.
Curatam cartofii, apoi se spala si se taie felii pe lung, se mai spala o data si se pun in sosul de ceapa.
Se adauga faina desfacuta in apa rece, se toarna sosul peste cartofi, se adauga putina sare si se acopera vasul.
Mincarea se face la foc mic.
Se fierb cartofii 20 de minute, dupa care se adauga costita felii, piper boabe si putin usturoi.
Mincarea se scade bine si se serveste calda, presarata cu verdeata tocata marunt.
Incearca si Sufleu de cartofi cu brinza de vaca (dietetic)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe