Se caleste o ceapa mijlocie taiata marunt in doa linguri ulei doar pana devine transparent.se adauga 4-5 cartofi taiati rondele, boia, cateva picatur
Se caleste o ceapa mijlocie taiata marunt in doa linguri ulei doar pana devine transparent.se adauga 4-5 cartofi taiati rondele, boia, cateva picaturi ulei chili, sare. Se amesteca 2-3 minute. Se adauga 1 l. apa si se fierbe 20 de minute. In timp ce fierbe, se bate intr-un castronas 1 ou, 1/3 pahar apa, un pic de sare si se amesteca bine de tot cu 5-6 linguri faina.
La cartofii care fierb se adauga cu lingurita galuste mici (atentie ca cresc) se mai fierbe 10-12 minute, se repara gustul si pofta buna. Lingurita se umezeste tot timpul in zeama, sa nu se lipeasca.
Se serveste calda, cu muraturi asortate. Alte retete recoamandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii