Mancaruri cu cartofi

Reteta Cartofi cu umplutura de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se fac pireu. Se amesteca cu 2 oua, sare, piper, faina. Se lasa 15 min. Ceapa se toaca. Se toaca marunt si

ingrediente

   1 kg cartofi
   5 oua
   sare
   200 g faina
   400 g ceapa
   o leg patrunjel
   60 g unt
   100 g nuci
   250 ml smantana

mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se fac pireu. Se amesteca cu 2 oua, sare, piper, faina. Se lasa 15 min. Ceapa se toaca. Se toaca marunt si patrunjelul, citeva fire de maghiran. Se amesteca ceapa cu verdeterile si se pune la calit in 20 g unt. Se condimenteaza cu sare si piper. Masa de cartofi se face sul si se taie felii de 2 cm. Se amesteca ceapa cu nucile, smantana, ouale, sare si piper. Se coace fiecare chiftea de cartofi citeva minute in ulei incins apoi se pune intr-o tava cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor 15 min.
Incearca si Cartofi cu sos de castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu umplutura de nuci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.