Se fierb ouale si cartofii, in coaja, dar sa nu fie sfaramiciosi. Dupa ce se racesc se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi,
mod de preparare
Se fierb ouale si cartofii, in coaja, dar sa nu fie sfaramiciosi. Dupa ce se racesc se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-un vas cepoate fi introdus la cuptor, astfel: un strat cartofi, un strat oua, branza de oaie framantata si se incheie mereu cu un strat de felii subtiri de unt foarte rece. Se adauga, de asemenea, la fiecare strat cate o lingura de smantana, iar sarea si piperul se pun dupa gust. Se da la cuptor cam 1/2 ora.
Se servesc foarte calzi.
Incearca si Cartofi deliciosi in sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "frantuzesti"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe