Mancaruri cu cartofi

Cartofi umpluti cu carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga orezul si dupa

ingrediente

   2 kg. de cartofi
   1/2 kg. carne de pasare
   100 gr. slanina afumata
   100 gr. ceapa
   150 ml ulei
   2 oua
   50 gr. orez
   50 gr. pasta de rosii
   50 gr. faina
   200 gr. smintina
   piper
   sare
   verdeata

mod de preparare

Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga orezul si dupa citeva minute se stinge cu supa de pasare. Se trece carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina, se combina cu ceapa calita, apoi se pune orezul, verdeata, piperul, sarea si ouale. Se omogenizeaza foarte bine compozitia si se umplu cartofii, se prajesc pe toate fetele, dupa care intr-un vas de Jena se da la cuptor cu putina grasime. Din uleiul ramas, faina, pasta de rosii si restul de supa, se pregateste un sos, se toarna peste cartofi si se lasa vasul la cuptor sa fiarba inabusit.
Cind preparatul este gata, se serveste cu smintina
Incearca si Cartofi gratinati cu cascaval si carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite