Pentru cartofi umpluti cu carne macra dati prin masina de tocat carnea, verdeata, tocati fin ceapa si auriti-o putin in ulei fierbinte.
Pentru cartofi umpluti cu carne macra dati prin masina de tocat carnea, verdeata, tocati fin ceapa si auriti-o putin in ulei fierbinte. Puneti carnea si verdeata in tigaie cu ceapa si amestecati incet la foc mic pana cand tocatura devine albicioasa. Luati vasul de pe foc, adaugati miezul de paine, oul batut ca pentru omleta, sare si piper. Curatati cartofii de coaja si cu un cutit foarte bine ascutit scoateti-le o parte din miez, lasindu-i ca niste pahare cu marginea groasa de 1,5 - 2 cm. Umpleti cartofii cu tocatura si asezati-i intr-o tava sau craticioara. Peste faina puneti cite putina apa ori supa, amestecand mereu. Turnati incet sosul peste cartofi si dati tava la cuptorul fierbinte cu foc potrivit pentru o ora. Adaugati in tava cite putina apa, pentru ca sosul sa nu se arda.
Serviti cartofii cu salata verde
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdePizza ... cui nu-i place pizza? La noi, daca s-ar putea, in fiecare zi s-ar manca doar pizza! :D De aceasta data am...
Mini pizzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii