Se fierb cartofii in coaja,se curata,se dau prin masina de tocat,se amesteca cu doua galbenusuri,cu un ou intreg si cu patru linguri pline cu faina.Se
Se fierb cartofii in coaja,se curata,se dau prin masina de tocat,se amesteca cu doua galbenusuri,cu un ou intreg si cu patru linguri pline cu faina.Se framanta bine cu sare si piper.Aluatul obtinut se face sul,se taie in felii,carora li se da forma de carnacior,apoi se dau prin faina,prin albus de ou batut,prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc cu sote de legume.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde"Bunatati pentru Craciun" M-am inspirat de la Mitnita
Desert cozonac BabkaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii