Ficatul de porc cu cartofi natur si salata de rosii este o mancare delicioasa si consistente. Pentru aceasta in putin ulei incins prajim o ceapa potrivita taiata julien(eu adug sarea acum pentru ca imi place mai mult cum se prajeste cu sare, primeste un gust bun)si adaugam ficatul taiat dupa cum dorim.Ii pun capac si il las cam 2, 3 minute dupa care il amestec sa se poata praji/patrunde pe toate partile.
Cartofii curatati si taiati (cum doreste fiecare) ii fierb in apa cu putina sare, apoi scursi bine.
Salata imi place asezonata cu frunze de patrunjel intrucat are multe proprietati binefacatoare sanatatii.
Daca le mai si asezam frumos in farfurie e un adevarat deliciu.
Pofta buna!
Ficat de porc cu cartofi natur si salata de rosii se serveste cald.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe