Mancaruri cu cartofi

Reteta Frigarui de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se decojesc, dovlecelul se taie cuburi iar 4 cepe se curata si se taie in 8. Se infig in tepusa alternativ cartofi ,feliile de ceapa si felii

ingrediente

   16 cartofi mici
   un dovlecel
   6 cepe
   2 ardei grasi
   sare
   piper
   boia
   cimbru
   6 linguri ulei
   1 catel usturoi
   2 linguri bulion
   o conserva rosii taiate bucati(400 g)
   125 ml vin rosu
   marar pentru ornat

mod de preparare

Cartofii se decojesc, dovlecelul se taie cuburi iar 4 cepe se curata si se taie in 8. Se infig in tepusa alternativ cartofi ,feliile de ceapa si feliile de ardei gras. Se presara sare, piper, boia si cimbru. Se prajesc in ulei incins. Restul de ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga bulionul, bucatile de rosii si vinul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare, piper, o lingura de zahar.
Se servesc impreuna cu sosul si se orneaza cu marar.
Incearca si Cartofi cu ou si lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.