Mancaruri cu cartofi

Galusti coapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se farimiteaza. Se amesteca cu brinza, laptele, faina, sare, piper, vegeta, pina rezulta un aluat mai

ingrediente

   500 g cartofi
   250 g brinza de vaci
   250 g faina
   1/4 l lapte
   sare
   bucatele de sunca
   2 linguri unt cald

mod de preparare

Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se farimiteaza. Se amesteca cu brinza, laptele, faina, sare, piper, vegeta, pina rezulta un aluat mai moale dar care nu curge. Se iau cu lingura si se pun in tava unsa, la distanta intre ele. Deasupra se presara citeva bucatele de sunca. Se ung cu unt incalzit si se coc pina primesc o culoare maronie.
Se servesc cu mincare tocanita de ficat
Incearca si Sufleu de cartofi cu brinza de vaca (dietetic)
Daca ti-a placut reteta noastra "Galusti coapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite