Mancaruri cu cartofi

Reteta Janssons Frestelse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cartofii sub forma de betisoare de chibrituri. Se taie ceapa. Se rumenesc cartofii si ceapa intr-o tigaie. Se pune jumatate din compozitia de

ingrediente

   pentru 4 persoane: 600 g cartofi curatati
   2 cepe
   100 g ansoa
   1 dl lapte
   2 dl smintina
   2 linguri unt

mod de preparare

Se taie cartofii sub forma de betisoare de chibrituri. Se taie ceapa. Se rumenesc cartofii si ceapa intr-o tigaie. Se pune jumatate din compozitia de cartofi si ceapa intr-o forma unsa cu unt. Se pun deasupra ansoa si restul de cartofi si ceapa. Se amesteca laptele cu smintina si se toarna deasupra. Se coace 30 min la 175 grade C.


Incearca si Cartofi gratinati cu cascaval si sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Janssons Frestelse" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.