Metoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina, amestecam si lasam pana a
Metoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina, amestecam si lasam pana aceasta se dizolva putin; -turnam o cana si jumatate de apa fierbinte, apoi adaugam usturoiul pisat, oregano, foile de dafin, sare si piper; -dam focul la mai mic/potrivit, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba 30-40 minute pana ce carnea se inmoaie bine; -apoi adaugam cartofii, ceapa, morcovii si pasta de tomate, cealalta jumatate de cana cu apa fierbinte (adaugam putin mai multa daca este nevoie; ne orientam ca sosul sa nu fie prea lichid), acoperim cu capacul si lasam sa mai fiarba 25-30 de minute; -cand este gata, scoatem foile de dafin si le aruncam apoi servim cu orez; sau cu orice doriti; Reteta recomandata de Rebella.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO tarta minunata care am facut-o de mai multe ori si inca o fac,imi place foarte mult in versiunea cu soia.Super frumoasa si...
Tarta cu spanacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii