Mancaruri cu cartofi

Reteta Miel pe pat de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se co

ingrediente

   12 cotlete de miel dezosat
   2 sfecle rosii copate
   1 lingura de hrean ras
   4 felii de paine
   50gr unt
   4 felii subtiri de jambon crud uscat
   4 fire de rozmarin
   4 fire de cimbru
   50 ml ulei
   300 gr. rosii mici
   cherry
   sare
   piper dupa gust

mod de preparare

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper


2. Se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac


3. Sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul


4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti


5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean


6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry
Incearca si Budinca de cartofi cu brinza de vaca si lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel pe pat de sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.