Mancaruri cu cartofi

Reteta Naut cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Nautul se pune intr-un vas cu apa rece si se lasa la inmuiat pentru 24 de ore , schimbandu-se apa de cateva ori .
A doua zi se pune la fiert in apa c

ingrediente

   500 grame naut
   o ceapa
   o capatana de usturoi
   200 grame suc de rosii
   100 grame ulei de masline
   busuioc
   piper negru macinat
   sare
   dupa gust

mod de preparare

Nautul se pune intr-un vas cu apa rece si se lasa la inmuiat pentru 24 de ore , schimbandu-se apa de cateva ori .


A doua zi se pune la fiert in apa cu sare , impreuna cu ceapa taiata in patru . Dupa ce a fiert (aproximativ o ora ) se scurge de apa , se inlatura ceapa fiarta si se adauga uleiul de masline . Dupa cateva minute se adauga sucul de rosii , apoi usturoiul tocat marunt . Dupa ce sosul capata consistenta dorita se adauga busuiocul si piperul . Se serveste cu paine prajita si un vin alb sec , gen Francusa de Cotnari .
Incearca si Tortilla de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.