Mancaruri cu cartofi

Ostropel de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 7h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rumeneste slanina taiata in bucati. Se scoate din cratita si se prajesc pe rind cepele taiate felii si bucatile de iepure, marinate mai inainte 2-3

ingrediente

   Partea din fata a iepurelui
   5 linguri ulei
   5 linguri otet
   2-3 cepe
   patrunjel
   foaie de dafin
   cimbru
   100g slanina
   1/2 kg arpagic
   1 lingura faina
   1/2 l vin
   rosu
   1/2 l bulion
   1/2 capatina usturoi
   sare

mod de preparare

Se rumeneste slanina taiata in bucati. Se scoate din cratita si se prajesc pe rind cepele taiate felii si bucatile de iepure, marinate mai inainte 2-3 ore in
ulei cu sare, ceapa, patrunjel si mirodenii. Cind carnea s-a rumenit usor, se presara faina si se subtiaza cu vin si bulion. Se adauga bucatile de slanina, ceapa si usturoiul, verdeata si zeama de la marinata. Se acopera si se fierbe incet 2 ½ ore. Dupa o ora se strecoara sosul, se adauga in sos arpagicul. Cind arpagicul a fiert se degreseaza sosul si se amesteca cu singe de iepure, apoi se mai fierbe inca 2 minute. Se toarna sosul peste bucatile de carne Se serveste inconjurat cu crutoane.

Incearca si Cartofi copti in cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite