Pregatirea sosului: Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la raci
Pregatirea sosului:
Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la racit.
Pentru pregatirea aluatului de pizza: inmuiem in apa calda drojdia, la care se adauga sare, zahar, faina, se amesteca si se intinde pe tava.
Ungem foaia de aluat cu sosul pregatit, apoi se pune straturi salamul, sunca, ciupercile, cascavalul ras, cascavalul mozzarella, ardeiul, maslinele si se da in cuptor pentru 8-10 minute.
Se poate adauga la urma cascaval proaspat ras, frunze de busuioc sau sos picant. Alte retete de paste si pizza recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii