Mancaruri cu cartofi

Reteta Pui la gratar Porto

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se spala puiul intreg.
2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana cand se zdrobesc toate oasele.
3. Se pun

ingrediente

   1 pui
   1 ardei gras verde
   1 ardei iute
   2 catei de usturoi
   1 lamaie
   150 ml vin alb sec
   50 ml coniac
   50 ml ulei de masline
   1 leg. patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

1. Se spala puiul intreg.


2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana cand se zdrobesc toate oasele.


3. Se pun jumatatile de pui intr-un castron si peste ele se pune ardeiul gras, ardeiul iute, usturoiul si jumatate din legatura de patrunjel. Verdeturile au fost tocate marunt in prealabil.


4. Se adauga apoi vinul, uleiul, coniacul, zeama de la o jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust.


5. Se freaca bine jumatatile de pui pe toate partile cu acest bait, apoi se pun pe gratarul incins si se frig pana cand se rumenesc.
Incearca si Musaca de cartofi cu carne si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar Porto" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.