3 portii
Daca vrei sa-ti usurezi munca, poti folosi maioneza cumparata, insa gustul e incomparabil. Pune bucatile de piept de pui impreuna cu morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel si cea de telina la fiert in apa rece, la foc mic.
Intr-un castron incapator pune galbenusul fiert si cel crud, impreuna cu mustarul, fresh-ul de lamaie si putina sare. Bate cu ajutorul unui mixer incorporand treptat, putin cate putin, uleiul. O data ce-are consistenta aceasta, incorporeaza si iaurtul grecesc cu o lingura de lemn. Pune apoi castronul in frigider.
Cand puiul a fiert, scoate-l pe tocator si lasa-l sa se raceasca. De-ndata ce s-a racit, taie-l cubulete. Poti folosi zeama in care a fiert puiul pe post de baza pentru alte mancaruri ca orez sau piure. Poti taia legumele cubulete si sa adaugi putin taitei si vei obtine o supa senzationala. Toaca marunt mararul, patrunjelul si cozile de ceapa verde. Taie si castravetii cuburi si stoarce-i bine de zeama. Amesteca-i cu puiul, maioneza si verdeata si potriveste de piper alb.
Lasa totul la frigider pentru cca 2 ore, pentru a permite aromelor sa se combine mai bine. Din punctul meu de vedere, aceasta salata nu trebuie sa lipseasca de pe mesele festive. Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe