Pune cartofii noi la fiert intr-o ala destul de mare cu sare din abudenta. Lasa-i sa fiarba cam 15 minute dupa care scurge-i si trece-i printr-un jet de apa rece.
In timp ce fierb cartofii combina toate celelalte ingrediente (mai putin ceapa rosie) pentru a forma vinegreta. Dupa ce s-au racit cartofii adauga ceapa si vinegreta si serveste ca si garnitura sau ca fel principal de mancare.
Salata frantuzeasca de cartofi noi se poate servi la picnic, langa gratare, ca fel principal pentru cina sau ca si garnitura.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe