Cartofii se pun la fiert ca pentru piure. In tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa. Peste un minut se adauga carnea tocata, morcovul, ardeiul gr
ingrediente
500 gr cartofi
30 gr unt
300 gr carne tocata ( poate fi pui
vita
porc)
1 ceapa
taiata marunt
2 morcovi mari
taiati rondele
1 lingurita de Vegeta diluata in 150 ml apa calda
1 ardei gras
taiat in feliute
2 catei de usturoi
taiat marunt
piper
2 linguri ulei
mod de preparare
Cartofii se pun la fiert ca pentru piure. In tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa. Peste un minut se adauga carnea tocata, morcovul, ardeiul gras si vegeta. Se acopera si se lasa pe foc mediu 15-20 minute. Cartofii fierti se paseaza impreuna cu untul si un praf de sare, facind un piure mai consistent. In tava se asaza continutul tigaii si se acopera cu piureul de cartofi. Se lasa la cuptor 20-25 de minute la foc mediu (180 grade).
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe