Mancaruri cu ciuperci

Aluat de pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Nae Elena Crina 2045 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina,

ingrediente

   225 gr. faina
   sare
   1 pachetel de drojdie
   2 linguri de ulei
   sos de rosii

mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pina ce devine pufos si neted. Se intinde un blat de 25 cm. si se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se adauga sosul de rosii si umplutura(ciuperci,sunca,masline,etc.) Atentie! nu se incarca aluatul cu un strat prea gros; acesta va tine aburul in blat, impiedicind coacerea. Se tine la cuptor 15 min., pina cind marginile devin aurii. Se scoate pizza, se adauga cascavalul si se introduce la cuptor, pina incepe sa se topesca.
Incearca si Ciuperci cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de pizza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite