Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin. Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva). Se stoarce lamaia.
Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin.
Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva).
Se stoarce lamaia. Se dinstuie ceapa in uleiul de masline.
Se adauga vinul indulcit,sucul de rosii , zeama de lamaie , dafinul , cimbrul , patrunjelul tocat , sare si piper.
Se adauga ciupercile si se lasa la dinstuit 10 min.
Eu am vrut mai multa zeama si am adaugat si putina apa.
Se servesc cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Champignons a la greque a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ardei capia umpluti cu ciuperci,
Chiftele cu ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...
Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii