Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu cartofi la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati in bucati bucatile mari, iar pe cele mici lasati-le intregi. Fierbeti cartofii in

ingrediente

   600 gr ciuperci
   4 cartofi mari
   2 oua
   150 gr cascaval
   1 catel usturoi
   50 ml ulei
   1 varf de cutit de nucsoara pudra
   6-7 frunze busuioc
   sare
   piper

mod de preparare




Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati in bucati bucatile mari, iar pe cele mici lasati-le intregi. Fierbeti cartofii in coaja, apoi curatati-i si taiati-i in bucatele. Caliti ciupercile in ulei impreuna cu usturoiul tocat pana cand se evapora toata zeama pe care acestea o lasa. puneti cartofii fierti impreuna cu ciupercile calite intr-o tava. Amestecati intr-un castron cascavalul dat pe razatoarea mare impreuna cu oul si nucsoara si turnati in tava peste ciuperci si cartofi. Potriviti de sare si piper si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 30 de minute.
Serviti preparatul cald, presarat cu frunzulite de busuioc tocate.





Alte retete:





Ardei umpluti Mancare de mazare Cartofi la cuptor
Incearca si Rasol de ciuperci cu usturoi si mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.