Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu sufleu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti juma

ingrediente

   25 de ciuperci cu palarii de 6-8 cm diametrul
   3 oua
   2 linguri cu faina
   50 g unt
   un pahar cu lapte
   100 g cascaval ras
   sare

mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si, cand este fierbinte, adaugati faina si amestecati pana cand aceasta devine aurie.


Stingeti cu lapte dulce, cald, amestecand continuu


cu o spatula foarte curata de lemn pana cand sosul se ingroasa.


Adaugati cascavalul ras, galbenusurile unul cate unul si la urma albusurile batute spuma tare.


Ungeti o tava pentru cuptor cu unt in care asezati ciupercile, puneti in fiecare cate o lingura cu umplutura si presarati-le cu cascaval ras.


Dati vasul la cuptor, cu foc potrivit, pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa


Tocanita cu ciuperci


Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca si Tarta cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sufleu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.