Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu verdeata la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ciuperci proaspete - 1 kg
   ulei - 100 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   unt - 15 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Coditele ciupercilor se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupecilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige la gratar incins si uns cu ulei.




Ciupercile cu verdeata la gratar se serveste calde, cu unt topit deasupra.


Incearca si Tarta cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu verdeata la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.