Se prajesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa. Se adauga sare,piper,delikat, mararul
Se prajesc ciupercile in putin ulei.
Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa.
Se adauga sare,piper,delikat, mararul tocat marunt si se lasa deoparte.
Se face o mamaliga potrivit de moale, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu margarina.
Se unge o tava de cozonac cu margarina,se pune un strat de mamaliga si apoi se pune amestecul de ciuperci.
Se mai pune deasupra un strat de mamaliga,se niveleaza si se da la cuptorul incins circa 30 minute.
Cand e gata se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija pe un platou.
Se taie felii si se serveste.
E foarte buna si rece.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci pe pat de mamaliga a fost propusa de vio_dreams pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute,
Gulas de ciuperci,
Ciuperci umplute
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii