Ciuperci surpriza este o delicioasa reteta de aperitiv. Pentru aceasta mancare va trebuie 20 de ciuperci champignon mari.
Ciuperci surpriza este o delicioasa reteta de aperitiv. Pentru aceasta se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
Se curata ciupercile de picioruse si pielita si se aseaza in tava cu lamelele in sus. Se aseaza in fiecare ciuperca o felie de usturoi si se umplu cu branza rasa.
Se adauga cate o lingurita de smantana peste branza, se aseaza carnaciorii printre ciuperci si se da tava la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 30 de minute.
Ciupercile surpriza se servesc calde, cu smantana.
Pentru pregatire as folosi aceasta tava, chiar daca are alt specific: Tava pentru briose marca Kitchen Craft, de la Kitchen Shop.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii