Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu jamon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Gheorghe_32051 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jamonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Recomand sa nu adauga

ingrediente

   12 ciuperci
   o ceapa
   un catel de usturoi
   3-4 felii de jamon
   3-4 linguri de branza rasa tip parmezan
   branza rasa pentru gratinat
   Sare
   piper dupa gust

mod de preparare





Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jamonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Recomand sa nu adaugati sare pana la final pentru ca atat jamonul cat si branza sunt sarate. Inainte de a umple ciupercile gustati compozitia si adaugati sare numai daca e necesar. Se spala ciupercile si se curata. Se unge o tava cu ulei si se pun palariile ciupercilor cu compozitia dinainte. Se pune branza rasa pentru gratinat pe deasupra si se baga la cuptor.





Delicios, usor de preparat si foarte prezentabil



Se servesc calde cu paine si salata de rosii.


Alte retete recomandate:
Incearca si Ciuperci umbrela cu slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu jamon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.