Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci vanatoresti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile se taie felii, apoi se calesc impreuna cu ceapa, intr-o lingura de ulei, apoi se asezoneaza cu sare, piper macinat.
In a doua lingura de ul

ingrediente

   500 g ciuperci
   3 linguri de ulei
   2 morcovi
   2 fire de vedeata de patrunjel
   1 lingura de faina (alba)
   1 lingura de ceapa rosie (razuita)
   1 dl smantana
   Sare
   dupa gust
   Piper boabe dupa gust
   Mustar
   dupa gust
   Foi de dafin
   dupa gust
   Coaja de lamaie
   dupa gust
   Zeama de lamaie
   dupa gust
   Zahar
   dupa gust

mod de preparare

Ciupercile se taie felii, apoi se calesc impreuna cu ceapa, intr-o lingura de ulei, apoi se asezoneaza cu sare, piper macinat.


In a doua lingura de ulei se calesc, pana se inmoaie, rondelele de zarzavat, sarea, piperul boabe, coaja de lamaie, foile de dafin si putina apa.


In a treia lingura de ulei, faina si zahar se face o prajeala maronie, turnam peste zarzavatuei, asezonam cu mustar si zeama de lamaie, apoi le zdrobim. Se imbogateste cu smantana, apoi, turnand peste ciupercile calite, le mai fierbem putin.
Alte retete ciuperci recomandate:








Zacusca de ciuperci


Ciulama de ciuperci


Ciuperci umplute


Ciuperci cu smantana


Ciuperci tocanita
Incearca si Pui chinezesc cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci vanatoresti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.