Mancaruri cu ciuperci

Reteta Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
felicia felicia 4534 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pina cind devine

ingrediente

   600 gr. piept de pasare
   sare
   piper
   untdelemn
   200 gr. faina
   1 ceapa
   300 gr. ciuperci
   zeama de lamiie
   100 ml vin alb
   150 gr. smintina
   100 gr. cascaval
   un praf de nucsoara
   patrunjel verde tocat

mod de preparare

Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pina cind devine sticloasa. Ciupercile taiate felii se calesc si ele. Se stinge totul cu zeama de lamiie si cu vin, se amesteca cu smintina si se fierb. Se adauga cascavalul ras si se lasa pe foc pina cind totul devine de consistenta unui sos. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel.
Incearca si Ciuperci cu nuci la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.