Mancaruri cu ciuperci

Reteta Galuste cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina.
Cand ci

ingrediente

   500 g ciuperci
   50 g unt
   2 oua
   2 linguri cu faina
   2 linguri cu cascaval ras
   sare
   piper

mod de preparare

Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina.


Cand ciupercile sunt patrunse inchideti focul si lasati-le


sa se raceasca.


Treceti-le apoi de doua ori prin masina de tocat came si puneti-le intr-un castron.


Combinati-le cu putin unt, ouale batute, faina, incorporati putin cate putin si cascavalul dat pe razatoarea mica. Potriviti, dupa gust, de sare si piper.


Din compozitie faceti galusti, dati-le prin faina si fierbeti-le intr-un vas cu apa care clocoteste.


Dati focul mic si dupa 10-15 minute, galustele se ridica la suprafata.


Scoateti-le cu o spumiera, pe un platou, pudrati-le cu cascaval ras, stropiti-le cu unt fierbinte, apoi puneti-le cateva minute in cuptorul cald.
Pofta buna!





Alte retete cu ciuperci gasiti aici:


ciuperci cuptor


ciuperci umplute


ciulama de ciuperci


piept de pui ciuperci
Incearca si Ardei Umpluti cu Ciuperci si Verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.