Mancaruri cu ciuperci

Reteta Iepure cu bureti iuti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate parti

ingrediente

   600 g carne de iepure
   500 g bureti iuti sau iutari
   200 g coacaze rosii
   150 ml vin alb sec
   3-4 fire cimbru
   100 ml ulei
   1 catel de usturoi
   sare
   piper

mod de preparare

1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate partile.


2. Separat se calesc in 50 ml de ulei ciupercile (curatate spalate si scurse bine de apa) pana cand sunt rumenite bine.


3. Se scot ciupercile din tigaie, se presara cu sare si piper dupa gust, iar apoi se pastreaza la cald.


4. Se pune in tigaie un pic de ulei, si se calesc coacazele la foc iute circa 1-2 minute.


5. Se stinge cu vinul, se adauga cimbru, catelul de usturoi intreg, se potriveste cu sare si piper si se mai lasa 1-2 minute pe foc.
Bucatile de iepure se servesc cu iutarii calzi si cu sosul de coacaze.
Incearca si Pilaf de grau cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu bureti iuti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite