Mancaruri cu ciuperci

Reteta culinara Parjoale de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de

ingrediente

   750 g ciuperci
   3 oua
   o ceapa mare
   un pahar cu ulei
   2 felii de paine
   o ceasca mare cu faina
   marar
   sare
   piper

mod de preparare

Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de paine muiat in apa rece si stors foarte bine.


In compozitie puneti, de asemenea, ouale (opriti 2 galbenusuri), sare, piper si marar verde tocat, totul dupa gust.


Omogenizati foarte bine compozitia, faceti parjoale potrivit de mari, tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


ciulama de ciuperci


ciuperci tocanita


piept de pui ciuperci

Incearca si Ardei Umpluti cu Ciuperci si Verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite