Ceapa si prazul se curata si se toaca marunt, dupa care se pun la calit. Se adauga apoi ciupercile, piperul, sarea si busuioc. Se amesteca bine. Sepa
Ceapa si prazul se curata si se toaca marunt, dupa care se pun la calit. Se adauga apoi ciupercile, piperul, sarea si busuioc. Se amesteca bine. Separat, se bat ouale, se adauga sucul de rosii, smantana, branza taiata marunt si amestecul de ciuperci. Se amesteca bine apoi se pune intr-un vas de yena tapetat cu ulei si se lasa la cuptor pana 2 ore. Pentru sos, se topesc 50 gr unt, se adauga o lingurita faina si se tine la foc mic, amestacand continuu. Se adauga un pahar smantana si busuioc si se mai lasa la foc cateva minute.
Se serveste fierbinte cu sosul de smantana deasupra.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Cozonac moldovenesc
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii