Se taie pieptul de pui in bucati medii si se prajeste in ulei; separat se calesc cepele in putin ulei, se adauga ciupercile si se fierb acoperite in s
Se taie pieptul de pui in bucati medii si se prajeste in ulei; separat se calesc cepele in putin ulei, se adauga ciupercile si se fierb acoperite in suc propriu 5 minute; se adauga apa cat sa le acopere, se lasa pana fierb. Spre sfarsit se adauga smantana treptat, amestecandu-se continuu la foc mic. dupa ce s-a luat dupa foc, se adauga mararul si puiul prajit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii