Mancaruri cu ciuperci

Reteta Sufleu de ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte, pe foc domol, ca sa se i

ingrediente

   1/2 kg ciuperci
   100 g unt
   o ceasca mare cu smantana
   4 oua
   sare si piper
   marar

mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte, pe foc domol, ca sa se inabuse bine ciupercile, pana cand apa lasata de ele se evapora.


Daca ciupercile insa nu sunt bine patrunse, mai picurati


in vas, din cand in cand, cate putina apa.


Separat, intr-un castron bateti ouale, adaugati smantana, sare, piper, dupa gust, marar tocat fin.


Omogenizati amestecul, puneti ciupercile si amestecati totul foarte bine.


Ungeti o cratita de teflon cu unt, turnati aici compozitia si dati-o la cuptor pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa


Tocanita cu ciuperci


Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca si Iahnie de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.