Mancaruri cu ciuperci

Reteta Tocanita de ciuperci a la Leleanca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
george_18683 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile se toaca cubulete. Se fierb in in apa cu sare si se scurg. Se toaca marunt cepa si se caleste in ulei. Se curata ardeii de seminte, se tai

ingrediente

   1 Kg manatarci (hribi)
   1 Kg craite
   4 cepe
   3 ardei grasi verzi
   o jumatate de legatura cimbru proaspat
   o legatura patrunjel proaspat
   sare si piper dupa gust
   o capatana de usturoi
   o ceasca de ulei

mod de preparare

Ciupercile se toaca cubulete. Se fierb in in apa cu sare si se scurg. Se toaca marunt cepa si se caleste in ulei. Se curata ardeii de seminte, se taie in fasii subtiri, se adauga peste ceapa si se mentine pe foc inca 10 min. Se adauga ciupercile, se toarna apa fierbinte pana se acopera si se fierb 30 min amestecandu-se continu pana se obtine un amestec consistent. Se abauga jumatate din cimbrul tocat marunt peste ciuperci, se potriveste de sare si se completeaza cu putina apa, se continua fierberea. Dupa 10 min se opereste focul si se adauga restul de cimbru si patrunjel tocat.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta si mujdei de usturoi dupa gust
Incearca si Tocanita de ciuperci cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci "a la Leleanca"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.