Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o ca
Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o cana cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, circa 20 de minute. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, usturoiul si mararul tocate si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa dea cateva clocote si gata!
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii